Niko Ranta-aho mukaan Vain elämää -ohjelmaan

"Glamour-mediahuomiota saaneen Ranta-ahon persoona kiinnostaa suomalaisia televisionkatsojia."

Televisio, kaukosäädin

RIKOKSET | Tita Vainola, LS
Julkaistu: 8.4.2020

Raskaista huumerikoksista syytetty Niko Ranta-aho nähdään tulevana syksynä Vain elämää -ohjelmassa. Asiasta kertoi julkisuuteen suosikkiformaattia tuottava Breadtasters-tuotantoyhtiö.

Tuotantoyhtiön mukaan ajatus Ranta-ahon ottamisesta mukaan ohjelmaan kypsyi kevään aikana.

– Kiitos iltapäivälehtien liki hurmoksellisen uutisoinnin, Ranta-ahosta on nyt tullut kuuma nimi myös huumepiirien ulkopuolella, Breadtastersin tiedottaja Rita Mumme kertoo.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen…

Mumpeen mukaan glamour-mediahuomiota julkisuudessa saaneen Ranta-ahon persoona on alkanut kiinnostaa suomalaisia televisionkatsojia.

– Suomalaisille on syntynyt Ranta-ahosta mielikuva nykyaikaisena Robin Hoodina, joka vie rahat rikkailta ja antaa ne köyhille, eli itselleen, sillä onhan hänkin ollut aimmin köyhä, Mumme jatkaa.

Formaattia hienosäädetään

Aiemmin Vain elämää -ohjelmassa on ollut mukana vain tunnettuja musiikkiartisteja. Ranta-aho sen sijaan on tullut tutuksi toisenlaisista yhteyksistä. Mumpeen mukaan sarjan formaattia ollaankin nyt hienosäätämässä.

– Musiikillista painopistettä tullaan selvästi vähentämään, sillä haluamme vielä aiempaakin enemmän tunteilua, vetistelyä, halailua ja spontaaneja ryhmäitkukohtauksia, Mumme mainitsee.

Niko Ranta-aholle on tulossa kiireinen syksy, sillä jo aiemmin uutisoitiin, että hänet tullaan näkemään myös syksyllä käynnistyvässä Nelosen Katiska-dokumenttisarjassa.

AIHEET