Lahtelaisnainen parani koronasta kuunneltuaan Cheekin albumia

Ihmeparaneminen tapahtui Facebookissa.

Nuori nainen

KORONAVIRUS | Tita Vainola, LS
Julkaistu: 29.3.2020

Sosiaalisesta mediasta voi nykypäivänä löytää kätevästi monia tepsiviä konsteja koronaviruksen selättämiseksi. Uusia suojautumis- ja paranemiskeinoja keksitään lähes päivittäin ja niitä levitetään auliisti sosiaalisen median asiantuntevien käyttäjien keskuudessa.

Tuorein esimerkki löytyy erään nuoren lahtelaisnaisen Facebook-päivityksestä. Päivityksessään nainen kertoi parantuneensa koronasta kuunneltuaan Cheekin albumin Pitää pystyy elää vuodelta 2003.

— Kurkkua kuristi, yskitti ja mitä näitä nyt on. Raahauduin levyhyllylle ja laitoin Cheekin soimaan. Olo koheni, ja jo aamuksi olin kokonaan parantunut korovaviruksesta, nainen kirjoitti Facebook-seinällään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen…

Useat naisen päivitystä kommentoineet Facebook-asiantuntijat ovat arvioineet, että Cheekin väkevät riimit ovat mahdollisesti nujertaneet viruksen. Toisten asiantuntijoiden mukaan viruksen pitkä-aikainen altistaminen Cheekin musiikille johti sen itsetuhoutumiseen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on ottanut tapauksen tutkittavakseen ja aikoo antaa toimenpidesuosituksensa myöhemmin.

Lehtisanomat ei sunnuntaina tavoittanut Cheekiä, eli Jare Tiihosta, kommentoimaan tapausta.

AIHEET